Kids Streetdefense

Wat is Kids Streetdefense eigenlijk?

KSD (afkorting voor Kids Streetdefense) is dé stoerste van Nederland!Het is een vrolijke vecht- en verdedigingssport speciaal ontwikkeld voor jullie kids vanaf 6 jaar om zoveel mogelijk plezier in je leven te hebben. Het verdedigingsgedeelte is om je zo goed mogelijk te leren weren tegen eventueel lichamelijk en geestelijk geweld.
Wij willen jou helpen leren om te gaan met b.v. pesters, ruziezoekers en andere kids die denken jou te kunnen pesten en kleineren.

En misschien heb je ook wel gewicht over of van die speciale gedragsprobleempjes Denk aan ADHD, PDDNOS, ODD, ASPERGER enzovoorts. Wij geloven dat deze sport je zal helpen bij het leren accepteren en/of omgaan met die ‘dingen’.

Iedereen is welkom en iedereen gaat met respect met elkaar om!

Wij leren jou technieken uit ZES verschillende vechtsporten. Gaaf he!?

1) Boksen
2) Brazilian Jiu Jitsu
3) Tae Kwondo
4) Kickboksen
5) Judo
6) Zelfverdediging

en wat we je ook gaan leren (maar wat eigenlijk geen sport is maar de REALITEIT) is zelfverdediging & weerbaarheid!!!!

Kortom; bezig zijn met jezelf, met al je mogelijkheden, met anderen, lekker trainen én gezelligheid staat op NUMMERO 1.

Waarom KSD?

Daar kunnen we eigenlijk heel kort in zijn!

Sporten is sowieso goed – voor iedereen! Ja toch?!

Wij willen met Kids Streetdefense de kinderen een activiteit aanbieden wat vrolijk en laagdrempelig is, waar de kids zichzelf kunnen zijn en leren wat ze in huis hebben en daarmee om leren gaan. Door positieve ervaringen op te doen, ontwikkel je je optimaal. Dat is waar we voor gaan.

Door de hoeveelheid aan verschillende vecht- en verdedigingssporten in Kids Streetdefense zullen de kinderen altijd ergens goed in zijn. Vanuit die positie kunnen we de kinderen verder doen laten ervaren en ontwikkelen. En vergeet niet het aspect ‘zelfverdediging’ in KSD. Dit nemen we heel serieus.. te veel vreselijke gebeurtenissen vandaag de dag om dit niet te behandelen…

Een ander groot voordeel van de diversiteit aan sporten in Kids Streetdefense is de kans op langdurig aan één sport kunnen doen. Kinderen zijn eenmaal wispelturig en willen graag de ene maand dit en andere maand dat. Bij Kids Streetdefense zal er geen sleur zijn, zal je kind niet uitgeraakt kijken op één sport, want de ene keer komt hij/zij thuis met: “pap en mam, vandaag hebben we gekickbokst en aan judo gedaan!” En de andere keer komt hij/zij thuis met technieken uit het Jiu Jitsu en Tae Kwondo!

WAT HEB JE NODIG?
Voor het goed meedoen aan KSD heb je je eigen outfit nodig. Dit zijn eigen kickbokshandschoenen en wat denk je om al die trappen te blokken? Yep: Kickboksscheenbeschermers!! We hebben geen tenue, maar alleen een officieel KSD T-shirt! Het KSD T-Shirt is bij de trainer te bestellen kost € 17,50 . Verder mag je zelf weten wat je aan trekt!

Wij zeggen (schreeuwen) altijd: SHABOOM!!!

Voor meer informatie kijk op Kids Streetdefense Nederland

Vul het contactformulier in om je aan te melden voor een GRATIS proefles.

 • Contact

 • Tarieven

  Inschrijfgeld lidmaatschapEUR 20,-
  1 x per week trainen is p.m.EUR 30,-
  1 x per week trainen is p.j.EUR 330,-
  2 x per week trainen is p.m.EUR 40,-
  1 x per week trainen is p.j.EUR 440,-
  Onbeperkt trainen per week is p.m.EUR 50,-
  Onbeperkt trainen per week is p.j.EUR 550,-
  10 StrippenkaartEUR 80,-
  Alle trainingen zijn in klein groepsverband!