Mini tigers

Mini tigers

Mini Tigers

Tigers is een op vechtsport gebaseerde unieke aanpak, waarbij peuter op een speelse manier levensvaardigheden leren. Bewegen en plezier in de lessen staat voorop. Aan de hand van belevenissen van Tina en Timmy tijger neemt de Tigers trainer de kleintjes mee op ontdekkingsreis. Samen leren ze omgaan met gevaren, samenwerken, vertrouwen hebben in elkaar, sociale omgangsregels, gezond eten en worden ze weerbaar(der) gemaakt.

Tigers club
Voor de allerjongste van 2 – 4 jaar. De Tigers lessen worden door speciaal opgeleide trainers verzorgd. Zij weten als geen ander hoe je onze allerjongsten kunt laten bewegen op een manier die bij ze past. Er zijn lessen budo en lessen dans Tigers. Zo is er voor elke peuter een beweegvorm die aanspreekt. Een les duurt gemiddeld 45 minuten. Wij vinden de interactie tussen ouder / verzorger en kind erg belangrijk, daarom doet u tijdens deze les mee met uw kind. Als ouder kunt u uw kind motiveren om aan alle activiteiten mee te doen. Door samen te bewegen, plezier te maken, en uw kind te helpen met de te nemen hindernissen wordt de vertrouwensband met uw kind vergroot.

Samenwerking
Mini Tigers is een samenwerkingsverband tussen Stichting School of Self Defence, SportService Zwolle en lokale zorgprofessionals (fysio’s, huisartsen, diëtisten).

Vul het contactformulier in om je aan te melden voor een GRATIS proefles.

 • Contact

 • Tarieven

  Inschrijfgeld lidmaatschapEUR 20,-
  1 x per week trainen is p.m.EUR 30,-
  1 x per week trainen is p.j.EUR 330,-
  2 x per week trainen is p.m.EUR 40,-
  1 x per week trainen is p.j.EUR 440,-
  Onbeperkt trainen per week is p.m.EUR 50,-
  Onbeperkt trainen per week is p.j.EUR 550,-
  10 StrippenkaartEUR 80,-
  Alle trainingen zijn in klein groepsverband!