Privé Training

privé training

Privé Training

Dit is privé-les op het gebied van fysieke en mentale weerbaarheid en is een uiterst geschikte vorm van activiteit voor iedereen! Het is namelijk op maat. Alle aandacht voor één persoon, precies dat wat hij of zij nodig heeft. Dit zorgt niet alleen voor succes, maar heeft ook grote therapeutische waarde.

Je wilt bijvoorbeeld niet trainen met andere onbekende personen of je wilt graag zelf bepalen wanneer je traint. Misschien heb je te maken gehad met een vervelende, gewelddadige situatie en/of traumatische ervaring of je wilt gewoon een opfris- en/of kennismakingsles alleen of met een selectief gezelschap (max. 3 personen), dan is privéles wellicht iets voor jou. Onze leden krijgen 15% korting op privélessen.

De lessen worden naar jouw behoefte op maat gemaakt. Het voordeel hiervan is dat je de technieken snel jezelf eigen kunt maken, de training in jouw tempo gaat, je traint met de instructeur zelf en jijzelf bepaalt waar en hoe lang je les wilt hebben.

Tijdens een privéles huur je een instructeur van School of Self Defence in om op deze manier optimale persoonlijke aandacht te krijgen. Je zult begrijpen dat hier andere kosten aan verbonden zitten dan aan de wekelijkse lessen. Het programma wordt voor iedere persoon op maat gemaakt.

Tarieven Privé Training
Voor Privé Training geldt een basistarief van € 55,- p.p. per les.
Voor 2 personen geldt een basistarief van € 35,- p.p. per les.

Tarieven Personal Group
Voor groepstrainingen (max 6 personen personen) geldt een basistarief van € 25,- p.p. per les.

Vul het contactformulier in voor meer informatie.

 • Contact

 • Tarieven

  Inschrijfgeld lidmaatschapEUR 20,-
  1 x per week trainen is p.m.EUR 30,-
  1 x per week trainen is p.j.EUR 330,-
  2 x per week trainen is p.m.EUR 40,-
  1 x per week trainen is p.j.EUR 440,-
  Onbeperkt trainen per week is p.m.EUR 50,-
  Onbeperkt trainen per week is p.j.EUR 550,-
  10 StrippenkaartEUR 80,-
  Alle trainingen zijn in klein groepsverband!