Tigers LSE

Tigers

Wat is Tigers LSE eigenlijk?

Tigers Life Skills Education is een revolutionaire cursus voor kinderen van 4 tot 6 jaar, waarin ze verschillende belangrijke levensvaardigheden leren.

Op een speelse, eenvoudige en verantwoorde manier leren ze omgaan met de gevaren van de huidige maatschappij zoals; vreemden, pesten op school, zelfverdediging, omgaan met brand, water en verkeer. Ook leren ze over het belang van sporten, gezond eten, samenwerken, leidinggeven, goede en slechte geheimen en doen ze geheugenspelletjes.

Door de verschillende spel- en oefenvormen zijn de kinderen bezig met het verbeteren van hun snelheid, balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Bovendien wordt etiquette, discipline, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen gestimuleerd en krijgen deze kleine sportertjes te maken met hun eerste simpele examens.

Hoe is het Tigers LSE programma ontwikkeld?

Het lesprogramma is van oorsprong in Engeland ontwikkeld door verschillende specialisten zoals sport- en kinderpsychologen, bewegings- en gezondheidswetenschappers, voedingsdeskundigen en specialisten op het gebied van water-,vuur- en verkeersveiligheid en een aantal zeer ervaren Kids Martial Arts-instructeurs. Dit team is continu bezig met ontwikkelingen en stuurt regelmatig updates naar haar instructeurs.

Het programma kent zes thema’s van elk een kwartaal. In totaal duurt het hele programma dus een kleine 2 jaar. Na het afronden van de cursus kunnen de kinderen doorstromen naar de Kids Streetdefense groepen van School of Self Defence.

Vul het contactformulier in om je aan te melden voor een GRATIS proefles.

 • Contact

 • Tarieven

  Inschrijfgeld lidmaatschapEUR 20,-
  1 x per week trainen is p.m.EUR 30,-
  1 x per week trainen is p.j.EUR 330,-
  2 x per week trainen is p.m.EUR 40,-
  1 x per week trainen is p.j.EUR 440,-
  Onbeperkt trainen per week is p.m.EUR 50,-
  Onbeperkt trainen per week is p.j.EUR 550,-
  10 StrippenkaartEUR 80,-
  Alle trainingen zijn in klein groepsverband!