Kinderen

Kinderen

Er wordt veel verwacht van kinderen. Ze moeten vriendjes maken, presteren op school. Al op jonge leeftijd moeten ze sterk in hun schoenen staan. Bij School of Self Defence leren ze dit spelenderwijs tijdens de trainingen en weerbaarheidskampen.

Ieder kind is anders. Sommigen zijn niet op hun mondje gevallen, terwijl andere leeftijdsgenootjes het juist lastig vinden om voor zichzelf op te komen. Stichting School of Self Defence helpt kinderen die daar moeite mee hebben bij het ontwikkelen van maatschappelijke weerbaarheid.

We organiseren daarvoor de volgende activiteiten:

• Tigers LSE
• Mini Tigers
• Kids Streetdefense
• Weerbaarheidskampen

Meer zelfvertrouwen
Onze begeleiders zorgen voor actieve oefeningen waardoor ze spelenderwijs leren om samen te spelen, grenzen aan te geven en voor zichzelf op te komen. Door onze trainingen zullen ze meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

Bewegen en spelen
Daarnaast vinden wij bewegen heel belangrijk voor kinderen. Bewegen zorgt tenslotte voor de ontwikkeling van spieren en dat kinderen minder snel ziek worden. Ze hebben zo minder kans op overgewicht. En ’s avonds? Dan vallen ze na een energieke dag moe en tevreden in slaap.