9 januari beginnen de trainingen weer - School of Self Defence skip to Main Content
Menu
9 Januari Beginnen De Trainingen Weer

9 januari beginnen de trainingen weer

9 januari beginnen de trainingen weer

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Maandag 9 januari starten de eerste trainingen weer. Het hele team heeft er weer zin in. In het afgelopen jaar zijn wij hard gegroeid.

Het leden aantal is bijna verdubbeld. Wij zijn verantwoordelijk voor het project mini tigers vanuit de sportimpuls. Tevens zijn wij partner van Politiekids Stadshagen. Wij hebben een cursus “Omgaan met agressie en geweld” verzorgt voor de medewerkers van Stichting Empower. Wij hebben verschillende workshops op scholen gegeven en nog veel meer.

Het jaar 2017 staan in het teken van stabiliteit en kwaliteit. Wij zullen in eerste instantie niet uitbreiden met het aantal trainingen, maar de focus leggen op hoe kunnen wij het nog beter gaan doen. Een ander belangrijk punt is, een nieuwe locatie.

Wij hebben het contract opgezegd van onze huidige locatie. Dit betekend dat wij voor einde van dit jaar een nieuwe locatie moeten hebben. Onze voorkeur gaat er naar uit om in Stadshagen te blijven. Tips en suggesties zijn dus van harte welkom.

Iedereen een gezond, sportief en gelukkig 2017.

Team Stichting School of Self Defence

Back To Top
×Close search
Zoeken