Politiekids spektakelmiddag Stadshagen - School of Self Defence skip to Main Content
Menu
Politiekids Spektakelmiddag Stadshagen

Politiekids spektakelmiddag Stadshagen

Politiekids spektakelmiddag Stadshagen

 

Politiekids spektakelmiddag Stadshagen. Na de zomervakantie gaan de politiekids weer van start. De Politiekids werken samen voor een veilige, leefbare en gezellige buurt. Om de buurt kennis te laten maken met de werkwijze, was er op woensdag 3 juli 2019, de politiekids spektakelmiddag!

 

Er waren spectaculaire demonstraties van verschillende politie-eenheden, zoals onder andere, motoragenten, een AT-team en een mobile media lab. Ook waren er leuke activiteiten door School of Self Defence, SportService Zwolle, kinderopvang Doomijn en Travers Welzijn. Voor de jongste kinderen waren er springkussens en was er een kinderhoek aanwezig. De muziek werd verzorgd door jongeren van jongerencentrum Level-Z en de catering door betrokken buurtbewoners en de winkeliersvereniging van Stadshagen.

 

School of Self Defence had de eer om de aftrap te verzorgen met de wethouder Monique Schuttenbeld en voorzitter van de winkeliersvereniging, Jeroen Nagelmaeker.

 

Deze dag werd georganiseerd door Politie Zwolle, Gemeente Zwolle, SportService Zwolle, Doomijn en Travers Welzijn in samenwerking met School of Self Defence.

 

PolitieKids spektakelmiddag Stadshagen

 

Back To Top
×Close search
Zoeken