Succesvolle Kids Streetdefense instructeurs opleiding in Zwolle - School of Self Defence skip to Main Content
Menu
Succesvolle Kids Streetdefense Instructeurs Opleiding In Zwolle

Succesvolle Kids Streetdefense instructeurs opleiding in Zwolle

Succesvolle Kids Streetdefense instructeurs opleiding in Zwolle

Succesvolle Kids Streetdefense instructeurs opleiding in Zwolle. Zondag 9 september 2018 organiseerde School of Self Defence voor de eerste keer de Kids Streetdefense instructeursopleiding level 1 en 2 in Zwolle. School of Self Defence is de officiële opleider voor Kids Streetdefense instructeurs.

Deze zondag waren er 15 deelnemers die vanuit heel Nederland naar Zwolle waren afgereisd. Er was zelfs een deelnemer uit België. Het was een mooie dag waarbij de deelnemers van elkaar konden leren. Verschillende disciplines waren aanwezig. Deelnemers vanuit de Krav Maga, Judo, Systema, Karate en meer.

Het was een dag waarbij theorie werd afgewisseld met fysieke oefeningen. Gedurende dag werd er een lunch verzorgd. Einde van de dag kregen alle deelnemers een handboek en certificaat mee. Veel van de deelnemers hebben aangegeven ook de 2e cursus dag deel te willen nemen.

Kids Streetdefense

KSD (afkorting voor Kids Streetdefense) is dé stoerste van Nederland! Het is een vrolijke vecht- en verdedigingssport speciaal ontwikkeld kids vanaf 6 jaar. Het verdedigingsgedeelte is om je zo goed mogelijk te leren weren tegen eventueel lichamelijk en geestelijk geweld.
Wij willen jou helpen leren om te gaan met b.v. pesters, ruziezoekers en andere kids die denken jou te kunnen pesten en kleineren.

En misschien heb je ook wel gewicht over of van die speciale gedragsprobleempjes Denk aan ADHD, PDDNOS, ODD, ASPERGER enzovoorts. Wij geloven dat deze sport je zal helpen bij het leren accepteren en/of omgaan met die ‘dingen’.

Voor meer informatie kijk op Kids Streetdefense Nederland

Back To Top
×Close search
Zoeken