Uitleg Social Deal strippenkaart - School of Self Defence skip to Main Content
Menu
Uitleg Social Deal Strippenkaart

Uitleg Social Deal strippenkaart

Uitleg Social Deal strippenkaart

 

Uitleg Social Deal strippenkaart. Veel mensen hebben gebruik gemaakt van de Social Deal actie. Echt super! Hoe werkt de actie nu.

Wanneer je bij Social Deal de actie hebt gekocht, moet je de strippenkaart nog werkelijk bij ons aanschaffen. Hier betaal je dan geen extra kosten meer voor.  Let op! Dit moet je voor 20 juli 2019 hebben gedaan, daarna is het niet mogelijk om nog gebruik te maken van de actie.

Zodra je de strippenkaart hebt aangeschaft kan je gebruik maken van de digitale strippenkaart. Het makkelijkst is om de gratis App “VirtuaGym”te downloaden op je telefoon. Je kan dan via “Rooster” de les waar je aan mee wilt doen reserveren. Dit kost dan 1 credit. Mocht je de les gereserveerd hebben en toch niet kunnen, dan kan je je op de zelfde manier weer afmelden. Wanneer je dit niet doet ben je jouw credit kwijt.

 

Lever de eerste les jouw Social Deal voucher in. Dit is voor ons belangrijk, zodat wij weten dat je daadwerkelijk de actie bij Social Deal hebt gekocht. Wij hebben de voucher nodig, zodat wij deze kunnen registreren. Wij hebben geen andere mogelijkheid om te zien dat jij bij Social Deal de actie hebt gekocht.

 

Het kan zijn dat als je de eerste keer inlogt in de App, je niet het juiste scherm te zien krijgt. Log dan uit en weer in. Bij de meeste mensen werkt deze oplossing.

 

Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar info@schooofselfdefence.nl

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken