Weerbaarheidscursus succesvol afgerond - School of Self Defence skip to Main Content
Menu
Weerbaarheidscursus Succesvol Afgerond

Weerbaarheidscursus succesvol afgerond

Weerbaarheidscursus succesvol afgerond

 

Weerbaarheidscursus succesvol afgerond. 6 kids hebben de 10 weekse weerbaarheidscursus Kids Streetdefense succesvol afgerond. De laatste les mochten de kids aan de ouders, oma’s en opa’s laten zien wat ze de afgelopen weken hebben geleerd.

En wat hebben wij veel gedaan. Wij zijn bezig geweest met stevig staan, ademhaling, stemgebruik, grenzen aangeven, groepsdruk, zelfverdediging, boksen en nog veel meer.

De kids hebben allemaal de certificaat Kids Streetdefense straat 1 gehaald. Een aantal kids zijn zo enthousiast dat ze hebben aangegeven graag door te willen gaan in de reguliere lessen.

 Kids Streetdefense

 

School of Self Defence is naast aanbieder van Kids Streetdefense ook de opleider voor nieuwe instructeurs. Kids Streetdefense is een vrolijke en laagdrempelige weerbaarheidscursus voor kinderen. Dat is Kids Streetdefense. Tijdens deze cursusreeks geven we jongens en meisjes alle handvatten om weerbaarder te worden. Belangrijke, maar vooral ook leuke handvatten. Want door positieve ervaringen op te doen, ontwikkelen kids zich optimaal. Zie ook de website van Kids Streetdefense voor meer informatie.

 

Wil jij jouw zoon of dochter ook aanmelden. Vul dan snel het contactformulier in.

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken