Over ons - School of Self Defence skip to Main Content
Menu

Over ons

Wil jij voor jezelf leren opkomen? Je grenzen aangeven? En meer contact maken met de mensen om je heen, of juist nieuwe vrienden maken? Bij School of Self Defence helpen we kinderen, jongeren én volwassenen om fysiek en mentaal sterker in het leven te staan.
Alles wat we meegeven in de lessen noemen we levensvaardigheden. En wij geloven dat iedereen deze skills kan leren. Onze trainingen zijn dan ook voor iedereen toegankelijk. Wij geloven namelijk dat (zelf)vertrouwen van binnenuit komt. Ongeacht je fysieke kracht, leeftijd of geslacht.

Meer zelfvertrouwen

Tijdens onze trainingen en programma’s leren we je om je grenzen aan te geven, verschillende gevoelens te herkennen of grensoverschrijdend gedrag te stoppen. Kom je trainen bij School of Self Defence? Dan leren we je in elke situatie zó te handelen dat je meer zelfvertrouwen krijgt.
Bij School of Self Defence werk je samen met professionele begeleiders
aan:
  • Zelfvertrouwen
  • Sociale vaardigheden
  • Weerbaarheid
  • Assertiviteit

Voel je zeker

We horen al jaren in het nieuws dat onze samenleving verandert. En er is meer agressie op straat en op scholen. Deze nare ontwikkelingen en bijbehorende emoties zijn niet altijd zichtbaar, maar voor veel mensen wel voelbaar.
We leren onze cursisten daarom op tijd hun grenzen aan te geven, verschillende gevoelens te herkennen of grensoverschrijdend gedrag te stoppen. Zo sta je aan het eind van de cursus sterker in je schoenen én in het leven. Want als we zelf weerbaarder zijn, dan wordt de wereld om ons heen dat ook.
Wil je liever doelgericht werker aan een sterker, vitaler en gezonder lichaam? Neem dan een kijkje op de website van School of Vitality

Logo

Ons logo staat voor drie verschillende aspecten van onze werkwijze. Allereerst zie je een hand die een klap afweert of voorkomt. Ten tweede zie je een ontspannen gezicht, vol zelfvertrouwen. Als derde kun je ons logo interpreteren als een vlammetje, dat staat voor waakzaamheid en respect.

Over onns

Team

Team

Wij werken met een enthousiast en toegewijd team van professionals. Naast onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij vooral veel plezier in wat we doen.

Lees meer
Stages & Vrijwilligers

Stages & vrijwilligers

Wij zijn altijd opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons te assisteren bij tal van taken. Het mogen moeders, vaders, buurvrouwen, buurmannen, maar natuurlijk ook grootmoeders of grootvaders zijn.

Lees meer
Back To Top
×Close search
Zoeken