Team - School of Self Defence skip to Main Content
Menu

Team

Wij werken met een enthousiast en toegewijd team van professionals. Naast onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij vooral veel plezier in wat we doen.

Irma Handstede

Irma Handstede

Irma Handstede is naast voorzitter van Stichting School of Self Defence ook gecertificeerd KikforKids trainer. De interesse in een gezond voedingspatroon voor kinderen is ontstaan doordat Irma in haar omgeving steeds meer kinderen met overgewicht zag en ouders die niet wisten hoe dit aan te pakken.

Irma wil op een leuke en motiverende manier kinderen en ouders bewust maken van een gezond voedings- en bewegingspatroon.

Chantal Kolk

Chantal Kolk

Chantal 30 jaar oud, moeder en karateka; zelf ben ik in mijn 9e levensjaar begonnen met het beoefenen van karate. Dit om als (verlegen, terughoudend) meisje weerbaarder te worden en mijzelf te kunnen verdedigen waar nodig.
Ik heb getraind onder grootmeester Sensei Ishikawa en diverse wedstrijdtrainingen gevolgd onder Mossel. Daarnaast heb ik diverse gasttrainingen gevolgd van Lodewijks, grootmeester in Aikido. Op dit moment volg ik een korte studie Sociale psychologie.

Waarom ik als trainer bij School of Self Defence?
Graag breng ik technieken en handvaten over die mijzelf hebben geholpen in mijn weg van kleine meid naar volwassen vrouw. Waarin Normen,waarden en discipline erg belangrijk zijn

Annemarie van der Grift

Annemarie van der Grift

Ik ben Annemarie van der Grift.
Geboren in 1976  en moeder van 3 kinderen; een dochter en  2 zonen.
Omdat ik geconfronteerd werd met pestgedrag/fysiek geweld bij mijn kinderen, ben ik op zoek gegaan naar iets waardoor zij weerbaar zouden worden. Ik kwam in aanraking met de School of Selfdefence en besloot om mijn dochter en oudste zoon op te geven voor KSD. Het concept sprak mij direct aan en omdat ik zelf een vecht- en verdedigingssport achtergrond heb, wilde ik al gauw zelf les gaan geven.

Vanaf mijn 16de  tot aan mijn 30ste (toen raakte ik zwanger van mijn dochter) heb ik intensief karate (Wado Ryu) beoefend. Naast de reguliere trainingen heb ik  aan wedstrijden gedaan en heb ik de zwarte band (1ste dan) mogen behalen. Verder heb ik een korte periode les gegeven in karate voor volwassene.  Naast karate heb ik ook andere (vecht)sporten gedaan waaronder kickboksen, tai jitsu, taekwondo, fitness en taebo. Met de komst van de kinderen is de karatetraining geleidelijk aan minder geworden en ben ik uiteindelijk gestopt.

Ik heb 10 jaar als portier in de horeca-beveiliging gewerkt. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan in hoe te reageren op zowel verbale- als fysieke agressiviteit.

Tegenwoordig train ik bij School of Self Defence; DNA fight science en bokszaktraining. Soms een kickboksles.
Dit doe ik om fit te blijven en om mijzelf te blijven ontwikkelen!

Jan Zakrzewski

Jan Zakrzewski

Mijn naam is Jan Zakrzewski. Mijn interesse in de Martial arts is ontstaan door de films van Bruce Lee. Na het kijken van zijn films ben ik gestart met karate in de jaren ’90 bij Daigaku Karate Kan onder leiding van sifu Miroslaw Piotr Ciesielski. Na jaren trainen ben ik uiteindelijk gestopt en bracht ik mijn leven met name door in de nachtclubs. Hier had ik dagelijkse te maken met geweld. Ik ben toen verhuisd naar Nederland en in Nederland begon de drang naar de Martial arts weer te kriebelen. Na een aantal lessen Taekwondo en Krav Maga ben ik bij School of Self Defence gestart met DNA fight science van Defence Lab. Inmiddels ben ik assistent instructeur onder Pascal Speek.

Ellen Oort

Ellen Oort

Mijn naam is Ellen Oort. Ik werk al heel wat jaren met kinderen van alle leeftijden. Ook heb ik jaren kickbokslessen gevolgd en demonstratiepartijen gevochten. De combinatie is geweldig.. kinderen vechtsportlessen geven waarin ze leren weerbaar te zijn en zelfvertrouwen te krijgen. Ook zijn ze op die manier gezond met hun lijf bezig. Allemaal belangrijke dingen die kinderen moeten meekrijgen in mijn ogen. Daar doe ik het voor!
Yara Petersen

Yara Petersen

Mijn naam is Yara Petersen, en ik kom dit jaar stage lopen bij School of Self Defence. Ik ben 18 jaar oud en een studente bewegingsagogie! Ik zal op de dinsdag- en vrijdagmiddag aanwezig zijn, en ik ga me bezighouden met de jeugdlessen. Ik kijk uit naar dit hele jaar en heb er heel veel zin in! Hoop dat iedereen nu in het kort weet wat ik kom doen.

Raoel Dennen

Raoel Dennen

Raoel Dennen 37 jaar en geboren in Suriname. Op mijn 16e ben ik begonnen met kickboksen. Vanaf mijn 18e ben ik actief wedstrijden gaan doen en heb gevochten tot in de A klasse, In de 2002 ben ik Nederland en Europees kampioen geworden en 3e tijdens de wereld kampioenschappen. In totaal heb ik zo’n 60 wedstrijden gevochten.

Tot snel.

Gerben Veenstra

Mijn naam is Gerben. Op  vrijdagmiddag geef ik de Kids Streetdefense lessen voor de kids van 6 t/m 9 jaar. Zelf ben ik een fanatiek kickbokser en vink ik het fantastisch om met de kids te werken

Pascal Speek

Pascal Speek

Ik ben Pascal Speek en beoefen al meer dan 25 jaar Martial Arts zoals Karate, Pencak Silat, Kickboksen en Pangamot. De laatste jaren train ik voornamelijk DNA fight science. DNA fight science is een zelfverdedigingssyteem ontwikkeld om jezelf zo goed mogelijk te leren beschermen tegen geweld en agressie.

Ik ben eigenaar van School of Self Defence

Ruim 4 jaar heb ik in en om Zwolle als portier gewerkt. Hierbij ik veel ervaring opgedaan hoe te reageren op agressiviteit.

Een doel van mij is om jou fysiek en mentaal sterker te maken.

Back To Top
×Close search
Zoeken