skip to Main Content
Menu

Keizer Garantiemakelaars

Zuiderzeestraatweg 559 in Wezep
Harm Smeengekade 9, 8011AK Zwolle
038-3761782
info@keizergarantiemakelaars.nl
www.keizergarantiemakelaars-zwolle.nl/

Profiel

Al ruim 30 jaar verkopen wij met veel plezier woningen in onze regio. Huizenkopers zien wij vaak terug als zij opnieuw een woning zoeken; een duidelijk teken van waardering!

Kwaliteit en een tevreden klant staan bij ons dan ook centraal. Wanneer wij uw woning in verkoop nemen doen wij er alles aan om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Wij stellen hoge eisen aan de materialen die wij inzetten, zodat uw woning boven het maaiveld uitsteekt.

Kiest u voor ons, dan kiest u voor de verkoop van uw woning. U kiest voor een betere positie op woningsites en u kiest voor meer geïnteresseerden. Ons kantoor is aan de Harm Smeengekade 9 in Zwolle en aan de Zuiderzeestraatweg 559 in Wezep.

Susanne Thierry, Herold Post, Bert Keizer

Keizer Garantiemakelaars

Vind je weg naar Keizer Garantiemakelaars, via Stichting School of Self Defence!

– Wil jij je woning verkopen? Laat Keizer Garantiemakelaars dit doen! Dan doneren zij 100 Euro aan ons de Stichting School of Self Defence.

– Wil jij je woning laten taxeren? Laat Keizer Garantiemakelaars dit doen! Dan doneren zij 50 Euro aan ons de Stichting School of Self Defence.

– Mocht je een woning willen kopen en dit samen willen doen met een aankoopmakelaar, doe dit samen met Keizer Garantiemakelaars. Dan doneren zij 50 Euro aan ons de Stichting School of Self Defence.

Back To Top
×Close search
Zoeken