skip to Main Content
Menu

Sponsoren gezocht!

Gezamenlijk kansen ontdekken en ontwikkelen is voor ons heel waardevol. Als sponsor van Stichting School Of Self Defence geniet u daarom van een intensieve samenwerking binnen én buiten onze stichting. Als sponsor krijgt u de keuze uit 3 sponsorpakketten: Platina, Goud en Zilver. Afhankelijk van uw pakket kiest u zelf uw bonuspunten als tegenprestatie van Stichting School of Self Defence.

ZilverGoudPlatina

1. TITEL ‘STICHTING SCHOOL OF SELF DEFENCE SPONSOR’
2. VERMELDING OP ONZE WEBSITE
3. VERMELDING OP SOCIAL MEDIA
4. VERMELDING OP GESPONSORDE PRODUCTEN
5. UITGEBREID INTERVIEW OP ONZE WEBSITE
6. EIGEN PROFIELPAGINA OP ONZE WEBSITE
7. VERMELDING BIJ PERSAANDACHT
8. VERMELDING OP PROMOTIEMATERIAAL
9. 10% KORTING VOOR UW PERSONEEL IN HET EERSTE JAAR
10. INGELIJST VISITEKAARTJE IN ONS TRAININGSCENTRUM
11. DIENSTEN EN PRODUCTEN AANBIEDEN BIJ ONZE LEDEN
12. GRATIS CLINIC VOOR 4 PERSONEN
13. 10% KORTING OP EEN SEMINAR NAAR KEUZE
14. BANNER OF VLAG IN ONZE TRAININGSRUIMTE
15. VERMELDING LOGO IN MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over ons Sponsoren Plan.

Folder Sponsorpakketten

Onze sponsoren

Aanbestedings Adviesgroep
AanbestedingsAdviesgroep ondersteunt en begeleidt bedrijven en overheden op het gebied van Europese aanbestedingen. De kracht van AanbestedingsAdviesgroep ligt in het detacheren van specialisten met de benodigde branche- en vakkennis.
www.aanbestedingsadviesgroep.nl

Personeel Selectief
PersoneelSelectief is dé bemiddelaar tussen werkgever en personeel in de regio Zwolle.PersoneelSelectief kenmerkt zich door een brede dienstverlening: van administratief en commercieel tot juridisch en technisch personeel.
www.personeelselectief.nl

Delta Wonen
DeltaWonen is als woningcorporatie actief in Zwolle, Kampen en Oldebroek: twee steden en een landelijke gemeente. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming bieden we nu en in de toekomst woon- en leefkwaliteit, in het bijzonder voor mensen die dat niet zelf kunnen realiseren.
www.deltawonen.nl

Keizer Garantiemakelaars
Kiest u voor Schieven Keizer, dan kiest u voor de verkoop van uw woning. U kiest voor een betere positie op woningsites en voor meer geïnteresseerden. Al ruim 30 jaar verkopen Schieven Keizer Garantiemakelaars vanuit Zwolle en Wezep met veel plezier woningen in de regio. Kwaliteit en een tevreden klant staan bij Schieven Keizer centraal. Bij kijk het gehele profiel op Profiel Schieven Keizer
www.schievenkeizerwezep-zwolle.nl

Vechtsport Holland
Begonnen uit liefde voor de sport !
De webshop van Vechtsport Holland heeft een uitgebreid aanbod van vechtsport artikelen. De artikelen zijn voornamelijk gericht op het kickboxen en MMA. Als dealer van grote merken zoals Adidas, Twins, Nihon, Leone, Queen, Booster en Venum hebben zij vele mogelijkheden voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.
www.vechtsportholland.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken