activiteiten voor kinderen skip to Main Content
Menu

Voor kids

Er wordt veel verwacht van kinderen. Ze moeten vriendjes maken, presteren op school. Al op jonge leeftijd moeten ze sterk in hun schoenen staan. Bij School of Self Defence leren ze dit spelenderwijs tijdens de trainingen en weerbaarheidskampen.

Ieder kind is anders. Sommigen zijn niet op hun mondje gevallen, terwijl andere leeftijdsgenootjes het juist lastig vinden om voor zichzelf op te komen. Stichting School of Self Defence helpt kinderen die daar moeite mee hebben bij het ontwikkelen van maatschappelijke weerbaarheid.

We organiseren daarvoor de volgende activiteiten:

• Kids Streetdefense
• Weerbaarheidskampen

Meer zelfvertrouwen

Onze begeleiders zorgen voor actieve oefeningen waardoor ze spelenderwijs leren om samen te spelen, grenzen aan te geven en voor zichzelf op te komen. Door onze trainingen zullen ze meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

Bewegen en spelen

Daarnaast vinden wij bewegen heel belangrijk voor kinderen. Bewegen zorgt tenslotte voor de ontwikkeling van spieren en dat kinderen minder snel ziek worden. Ze hebben zo minder kans op overgewicht. En ’s avonds? Dan vallen ze na een energieke dag moe en tevreden in slaap.

Weerbaarheidskampen

Weerbaarheidskampen

Voor jezelf opkomen, vriendjes maken en samen spelen. Vindt jouw zoon of dochter dit lastig? Dan is een weerbaarheidskamp van School of Self Defence de oplossing. Onze kampen zitten boordevol vol leerzame en toffe activiteiten!

Lees meer
Kids Streetdefence

Kids Streetdefence

Wij willen met Kids Streetdefense de kinderen een cursus aanbieden wat vrolijk en laagdrempelig is, waar de kids zichzelf kunnen zijn en leren wat ze in huis hebben en daarmee om leren gaan. Door positieve ervaringen op te doen, ontwikkel je je optimaal. Dat is waar we voor gaan.

Lees meer
Back To Top
×Close search
Zoeken