Tigers LSE - School of Self Defence skip to Main Content
Menu

Tigers LSE

Op een speelse, eenvoudige en verantwoorde manier leren ze omgaan met de gevaren van de huidige maatschappij zoals; vreemden, pesten op school, zelfverdediging, omgaan met brand, water en verkeer. Ook leren ze over het belang van sporten, gezond eten, samenwerken, leidinggeven, goede en slechte geheimen en doen ze geheugenspelletjes.

Wat is Tigers LSE Eigenlijk?

Tigers Life Skills Education is een revolutionaire  2 jarige cursus voor kinderen van 3 tot 6 jaar, waarin ze verschillende belangrijke levensvaardigheden leren.

Door de verschillende spel- en oefenvormen zijn de kinderen bezig met het verbeteren van hun snelheid, balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Bovendien wordt etiquette, discipline, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen gestimuleerd en krijgen deze kleine sportertjes te maken met hun eerste simpele examens.

 

 

 

Hoe is het Tigers LSE programma ontwikkeld?

Het lesprogramma is van oorsprong in Engeland ontwikkeld door verschillende specialisten zoals sport- en kinderpsychologen, bewegings- en gezondheidswetenschappers, voedingsdeskundigen en specialisten op het gebied van water-,vuur- en verkeersveiligheid en een aantal zeer ervaren Kids Martial Arts-instructeurs. Dit team is continu bezig met ontwikkelingen en stuurt regelmatig updates naar haar instructeurs.

 

Het programma kent zes thema’s van elk een kwartaal. In totaal duurt het hele programma dus een kleine 2 jaar. Na het afronden van de cursus kunnen de kinderen doorstromen naar de Kids Streetdefense groepen van School of Self Defence.

 

WAT HEB JE NODIG?

Voor het goed meedoen aan Tigers lessen  heb je je eigen tigeroutfit en tigerboekje nodig. Met behulp van het leerlingenboekje, waarin ook vele leuke plaatjes, verhaaltjes en spelletjes staan, trainen kinderen samen met de ouders thuis wat ze in de lessen geleerd hebben. Het tijgerpak en boekje worden besteld op moment van inschrijving en kost € 70,00.

Tigers LSE is

  • Samenwerken
  • Leiderschap
  • Zelfverdediging
  • Bewegen
  • Fun

INTERESSE of meer informatie?
Neem dan CONTACT met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken