Weerbaarheidskampen - School of Self Defence skip to Main Content
Menu

Weerbaarheidskampen

Voor jezelf opkomen, vriendjes maken en samen spelen. Vindt jouw zoon of dochter dit lastig? Dan is een weerbaarheidskamp van School of Self Defence de oplossing. Onze kampen zitten boordevol vol leerzame en toffe activiteiten!

Groepen

Tijdens de leuke kampactiviteiten werken we samen aan het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter. Ook werken de begeleiders van School of Self Defence samen aan de persoonlijke doelen van de kids. Deze kunnen voor ieder kind verschillend zijn.

 

 

 

Weerbaarheidskamp voor kinderen vanaf 11 jaar

Gezellig met een groep jongens en meisjes ravotten in het bos. ’s Avonds bij het kampvuur liedjes zingen. Samen heel veel spelen en ondertussen een heleboel over jezelf te weten komen. Dat is het weerbaarheidskamp voor kids in een notendop!

 

Veel kinderen vinden het eng om in een groep hun mening te vertellen. Ze vinden het spannend om op kinderen af te stappen die ze helemaal niet kennen. Of ze weten niet hoe ze moeten reageren op welgemeende complimentjes. Wij laten jouw zoon of dochter zien hoe ze met deze situaties om kunnen gaan.

Weerbaarheidskamp brugklassers School of Self Defence

Brugklassers

Naar de middelbare school gaan is leuk! Maar voor sommige kinderen is het ook spannend, eng en onvertrouwd. Wil je dat jouw zoon of dochter een prettige overstap naar de brugklas maakt? De toffe ervaring van het weerbaarheidskamp van School of Self Defence is stap 1!

Gaat jouw kind na de zomer naar de middelbare school? Veel kids vinden dit een spannend moment. Spannender dan ze vooraf denken. Nieuwe klasgenoten, nieuwe leeromgeving en een nieuw verwachtingspatroon.

 

Praktische informatie

Data: 1 augustus 2020 t/m 5 augustus 2020
Kosten: Eur 399,- (incl. volpension, toeristenbelasting en alle activiteiten)

Samen werken wij aan

  • Meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld
  • Het verfijnen van sociale vaardigheden
  • Omgaan met pesten en groepsdruk
  • Beter aangeven van eigen grenzen
  • Anderen en jezelf leren vertrouwen

INTERESSE of meer informatie?
Neem dan CONTACT met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken