Voor professionals - School of Self Defence skip to Main Content
Menu

Voor Professionals

Zie jij het als jouw missie om kinderen, jongeren en volwassen weerbaarder te maken? School of Self Defence leidt professionals op voor speciale trainingsprogramma’s.

Wil je een officiële Kids Streetdefense-trainer worden? Je aanbod in lessen uitbreiden? Juist starten met lesgeven? Of wil je trainingen geven op basis van het Realistic pocket-stick concept? Volg dan een opleiding bij School of Self Defence.

Opleidingen bij School of Self Defence:

Korte programma’s
Kleine groepen
Specialistisch
Veel ervaring

Ervaring en expertise

Volg je een programma bij School of Self Defence, dan vinden wij het belangrijk dat je begrijpt hoe onze programma’s in elkaar steken. Het lesprogramma van Kids Street Defence bijvoorbeeld is ontwikkeld vanuit specifieke ervaringen en expertises. Het is daarom van groot belangrijk dat jij straks precies weet hoe en waarom je het programma inzet.

Tools

Op zoek naar een korte cursus om je aanbod uit te breiden? De opleiding tot basisinstructeur Realistic pocket-stick duurt 1 dag. We leren je omgaan met de pocket-stick, geven je tools en behandelen alle basistechnieken. Na deze dag ben je bevoegd om deze lessen te geven. Je kunt deze trainingsvorm (later) ook inzetten om workshops aan vrouwen te geven.

Opleiding Kids Streetdefense Nederland

Opleiding Kids streetdefense Nederland

School of Self Defence is de opleider voor Kids Streetdefense instructeurs. Als Kids Streetdefense instructeur wordt je ondersteund door een groot netwerk van Kids Streetdefense Nederland, krijg je een zeer uitgebreide instructeursmanual, alle certificaten voor de studenten (Streetlevel 1 t/m 5 pdf) en uiteenlopende opties om aanbod te verzorgen.

Lees meer
Opleiding Realistic Pocket-stick Concepts

Opleiding Realistic Pocket-stick Concepts

Opleiding Realistic Pocketstick Concepts is een instructeurscursus voor sportieve en enthousiaste mensen met leiderschapskwaliteiten, die les willen geven in zelfverdediging met behulp van de pocketstick. Of misschien wil jij gewoon je martial arts kennis uitbreiden.

Lees meer
Back To Top
×Close search
Zoeken