activiteiten voor volwassenen skip to Main Content
Menu

Voor volwassenen

Zou je graag meer contact willen maken met mensen om je heen? Wil je zorgeloos kunnen koffiedrinken met de buurvrouw of aansluiten bij een bijeenkomst in het buurthuis? Of vind je het eng om ’s avonds met je hond over straat te gaan? School of Self Defence helpt je verder!

Wij vinden het belangrijk dat onze trainingen en workshops aansluiten bij maatschappelijke thema’s, zoals:

  • Veiligheid
  • Gezondheid
  • Integratie

Persoonlijke ontwikkeling

De basis van een gelukkig leven is tenslotte een veilig, gezond en sociaal leven. Maar soms mis je nét de schakel om het alleen op te lossen.

Trainingen

Daarom bieden onze trainers en coaches de helpende hand. Bij ons kun je werken aan je zelfvertrouwen middels de volgende trainingen:

  • Privétraining
  • Weerbaarheidscursus

Doelgericht

Samen met onze professionals werk je aan verschillende doelen. Dit kunnen persoonlijke of gezamenlijke doelen zijn, zoals:

  • Rustig reageren terwijl je boos bent
  • Voor jezelf opkomen
  • Een praatje maken met een onbekende

Door deze trainingen leer je verschillende situaties te herkennen, maar ook hoe je erop in kunt spelen. Je leert bijvoorbeeld lichaamstaal lezen. En het allerbelangrijkste: je leert omgaan met je eigen mentale en fysieke kracht!

DNA Fight Science

DNA fight science

Wat doe je als je wordt omsingeld? Hoe red je jezelf als je op de grond ligt? Hoe overleef je een aanval met een mes? DNA Fight Science is een real life scenario training die verder gaat dan rollenspellen. Een stúk verder. Want verdediging is de beste aanval.

Lees meer
Personal Training

Personal training

Personal Training alle aandacht voor jou alleen. Bereik jouw doel met Personal training bij School of Vitality! Wil je afvallen, aan je conditie werken, beter worden in DNA fight science, herstellen na een blessure of wil je jezelf gewoon fitter voelen maar kun je wel wat extra begeleiding en een steuntje in de rug gebruiken?

Lees meer
Back To Top
×Close search
Zoeken