DNA fight science - School of Self Defence skip to Main Content
Menu

DNA fight science

Wat doe je als je wordt omsingeld? Hoe red je jezelf als je op de grond ligt? Hoe overleef je een aanval met een mes? DNA Fight Science is een real life scenario training die verder gaat dan rollenspellen. Een stúk verder. Want verdediging is de beste aanval.

DNA fight science

Word je op straat ineens aangevallen, dan ontstaat er – hoogstwaarschijnlijk – kortsluiting in je hoofd. Dat komt door stress en angst. Je weet misschien dat je een knietje moet geven of dat je wilt wegrennen. Maar dat lukt niet altijd.

Bij DNA Fight Sciene bootsen we deze scenario’s keer op keer na. Denk aan de druk, de agressie en de stress. Want dát is de realiteit waarmee we je leren omgaan.

 

 

 

Jezelf en anderen leren verdedigen

DNA Fight Science is geschikt voor iedereen die zichzelf en anderen wil leren verdedigen. Echt verdedigen. De technieken die we je leren, kun je inzetten wanneer je jezelf en anderen wilt kunnen beschermen. In privésituaties, óf omdat je bijvoorbeeld werkzaam bent als bewaker.

 

Tijdens de lessen bootsen we real life situaties na door fysieke elementen en andere prikkels toe te passen. Denk aan schreeuwen, joelen, onverwachtse bewegingen en trappen en stoten. Deze situaties worden geleid door een professionele trainer van School of Self Defence. Je leert en oefent dus altijd in een veilige en gecontroleerde omgeving.

 

Veilige omgeving

DNA fight science-vaardigheden staan tijdens het gehele programma centraal. Het is een compleet en efficiënt leersysteem. Tijdens de trainingen houden we dan ook rekening met ieders niveau. Hierin hanteren we een belangrijke opbouw om zo de veiligheid voor alle deelnemers te waarborgen.

Dit is DNA Fight Science:

  • Uniek zelfverdedigingssyteem
  • Leer beschermen
  • Gericht op praktijksituaties
  • Veilige omgeving
  • Technieken en tools

Op zoek naar ADRENALINE en wil je dit

unieke ZELFVERDEDIGINGSSYTEEM eigen maken?

Back To Top
×Close search
Zoeken