Kickboksen - School of Self Defence skip to Main Content
Menu

Kickboksen

Een sessie kickboksen maakt je hoofd leeg. Houdt je fit en vitaal. En maakt je ook nog eens sterk. Kickboksen bij School of Self Defence staat daarom voor sportiviteit, veiligheid, discipline en respect.

Kickboksen

Ons doel is iedereen op z’n eigen manier en in een ongedwongen sfeer de kickbokssport te laten beoefenen. Dit doen we altijd in een kleine groep. Daarin verschillen we van andere kickboksscholen.

 

 

 

Techniek en beweging

Beter worden in kickboksen? We leren je graag alles over de stoot- en traptechnieken en de elleboog-, knie- en clinchtechnieken. Toch draait het bij ons niet alléén om de techniek. Wil je een uurtje sparren, je hoofd leegmaken en lekker bewegen? Kom kickboksen bij School of Self Defence!

kickboksen

Bokszaktraining

Daarnaast geven we bokszaktraining. Dit is een bokstraining waarbij wegebruikmaken van de bokszak. Op deze bokszakken kun je verschillende boks- en traptechnieken aanleren en perfecioneren. Tijdens deze training kun je je dan ook volledig uitleven en werken aan je conditie.

 

School of Self Defence biedt je met de bokszaktraining de mogelijkheid om voluit te trappen en stoten zónder dat je iemand anders – of jezelf – letsel toebrengt. Even volledig ontladen? Dat doe je hier.

Verder werken aan je kracht en vitaliteit, zodat je lekkerder in je vel zit en fitter wordt? De personal trainers van School of Vitality staan voor je klaar om samen met jou aan je persoonlijke doelen te werken!

 

Kickboksen bij School of Self Defence:

  • Leren kickboksen
  • Actief bewegen
  • Werken aan je vitaliteit
  • Fun

INTERESSE of meer informatie?
Neem dan CONTACT met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken