Personal Training - School of Self Defence skip to Main Content
Menu

Personal Training

Personal Training alle aandacht voor jou alleen. Bereik jouw doel met Personal training bij School of Vitality!
Wil je afvallen, aan je conditie werken, beter worden in DNA fight science, herstellen na een blessure of wil je jezelf gewoon fitter voelen maar kun je wel wat extra begeleiding en een steuntje in de rug gebruiken? Wat jouw doel ook is, wij gaan er samen alles aan doen om het te bereiken.

Personal training

Personal training bij School of Vitality is meer dan alleen sporten, ook de begeleiding tijdens het proces vinden wij erg belangrijk! Wij geven je trainingsadvies om ervoor te zorgen dat je jouw doel nog sneller bereikt. Indien gewenst stellen we ook een voedingsschema voor je op, aan de hand van jouw wensen en behoeften. Via onze complete App houden we de voortgang bij en er zijn vaste evaluatie momenten.

 

 

 

Alleen of in een small group

Wanneer je met een personal trainer wilt gaan werken kan dat met minimaal 1 en maximaal 3 personen. Voor grotere groepen is er small group training met minimaal 4 en maximaal 6 personen. Het principe van de small group training is hetzelfde. Niet meedoen aan de reguliere groepstraining, maar met een eigen trainer aangepast trainen.

Wat betekend dit voor jou

Persoonlijke training onder begeleiding van een gemotiveerde trainer
– Trainingsschema
– Voedingsschema en begeleiding
– Meet & weeg momenten
– Vaste evaluatie momenten
– App om jouw voortgang bij te houden

Personal Training is werken aan

  • Jezelf
  • Conditie
  • Kracht
  • Vitaliteit
  • Geluk

INTERESSE of meer informatie?
Neem dan CONTACT met ons op.

Back To Top
×Close search
Zoeken