skip to Main Content
Menu

Weerbaarheidskamp voor brugklassers

Naar de middelbare school gaan is leuk! Maar voor sommige kinderen is het ook spannend, eng en onvertrouwd. Wil je dat jouw zoon of dochter een prettige overstap naar de brugklas maakt? De toffe ervaring van het weerbaarheidskamp van School of Self Defence is stap 1!

Gaat jouw kind na de zomer naar de middelbare school? Veel kids vinden dit een spannend moment. Spannender dan ze vooraf denken. Nieuwe klasgenoten, nieuwe leeromgeving en een nieuw verwachtingspatroon.

Toffe voorbereiding
Het weerbaarheidskamp van School of Self Defence is voor kinderen vanaf 11 jaar die na de zomer de overstap naar het middelbaar onderwijs maken. En wordt georganiseerd om kids op een leuke manier voor te bereiden op hun nieuwe school.

Samen werken we aan:
– Meer zelfvertrouwen
– Een sterker zelfbeeld
– Vergroten van sociale weerbaarheid
– Sociale contracten opbouwen
– Jezelf en anderen leren vertrouwen

Een week vol plezier
Het weerbaarheidskamp is een week vol plezier, spelletjes en groepsactiviteiten. Gedurende deze dagen komen er verschillende typische brugklassituaties voorbij. De kinderen leren om te gaan met deze situaties, zodat ze straks goed voorbereid aan hun nieuwe avontuur beginnen. Ons doel? Dat ieder kind straks zin heeft in zijn of haar nieuwe schooluitdaging.

Praktische informatie
Data:
– 28 augustus 2017 t/m 1 september 2017
Kosten: Eur 399,-

Heb je interesse en wil je jouw zoon of dochter aanmelden? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Back To Top
×Close search
Zoeken