skip to Main Content
Menu

Weerbaarheidskamp voor kinderen vanaf 11 jaar

Gezellig met een groep jongens en meisjes ravotten in het bos. ’s Avonds bij het kampvuur liedjes zingen. Samen heel veel spelen en ondertussen een heleboel over jezelf te weten komen. Dat is het weerbaarheidskamp voor kids in een notendop!

Veel kinderen vinden het eng om in een groep hun mening te vertellen. Ze vinden het spannend om op kinderen af te stappen die ze helemaal niet kennen. Of ze weten niet hoe ze moeten reageren op welgemeende complimentjes. Wij laten jouw zoon of dochter zien hoe ze met deze situaties om kunnen gaan.

Teamwork
Dit kamp is voor kinderen vanaf 11 jaar en heeft als doel om zelfverzekerder en weerbaarder te worden. Daarom werken we samen met onze begeleiders aan:

– Meer zelfvertrouwen
– Een sterker zelfbeeld
– Vergroten van sociale weerbaarheid
– Sociale contracten opbouwen
– Jezelf en anderen leren vertrouwen

Vriendjes en vriendinnetjes
De professionals van School of Self Defence werken aan het zelfvertrouwen van kids. Hoe? Door middel van leuke spelletjes, activiteiten en rollenspellen. School of Self Defence leert de kinderen dat ze er mogen zijn. Dat ze een plek in de klas waard zijn. En dat op kinderen afstappen juist super goed kan uitpakken. Een week lang vriendjes maken, spelen en uit logeren. Wie wil dat nou niet?

Praktische informatie
Data:
– 17 oktober 2016 t/m 21 oktober 2016
– 20 februari 2017 t/m 24 februari 2017
– 24 april 2017 t/m 28 april 2017
– 24 juli 2017 t/m 28 juli 2017

Kosten: Eur 399,-

Heb je interesse en wil je jouw zoon of dochter aanmelden? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

Back To Top
×Close search
Zoeken