Workshops - School of Self Defence skip to Main Content
Menu

Workshops

School of Self Defence verzorgt interessante en leerzame workshops voor verschillende groepen. Dus of je nu leraar bent op een basisschool of middelbare school, of manager bent in het bedrijfsleven. Voor iedereen hebben we een passende workshop!

In de maatschappij zien we steeds meer geweld en gescheld op straat. Mensen treiteren en pesten. Dat is vervelend voor kinderen, maar ook voor volwassenen. We organiseren daarom verschillende trainingen, workshops en coaching-trajecten. Hierbij houden we rekening met het vooraf afgestemde budget en de behoefte van de opdrachtgever.

School of Self Defence is zeer maatschappelijk betrokken. We richten ons puur op het bereiken van groei voor onze deelnemers. Daarom bieden we ook altijd een eerlijke prijs-/kwaliteitsverhouding.

Workshops en activiteiten

Wij verzorgen onder andere de volgende workshops:

• Omgaan met Agressie
• Senioren en Veiligheid

Voor kinderen organiseren wij deze activiteiten:

• Tigers LSE
• Kids Streetdefense
• Zelfverdediging

KISS-methodiek

Tijdens onze activiteiten gebruiken we de ‘KISS-methodiek’. Deze methode garandeert een optimale balans tussen theoretische uitleg en praktische oefeningen. Onze vrijwillige docenten, trainers en coaches zijn gekwalificeerd en voldoen aan strikte kwaliteitseisen.

Omgaan Met Agressie

Omgaan met agressie

School of Self Defence geeft trainingen “Omgaan met agressie” met als doelstelling om medewerkers van uiteenlopende organisaties mentaal en fysiek weerbaar te maken. Dit wordt bereikt door middel van een weerbaarheidstraining en coaching tegen verschillende vormen van agressie.

Lees meer
Senioren En Veiligheid

Senioren en veiligheid

De maatschappij krijgt steeds meer te maken met agressie en ook onze ouderen in de samenleving ontkomen hier niet aan. Senioren kunnen bijvoorbeeld jongeren in hun wijk soms als beangstigend ervaren en omdat zij misschien wel eens slachtoffer zijn geweest va een straatroof of babbeltrucs kunnen wij u een workshop Senioren en Veiligheid aanbieden.

Lees meer
Back To Top
×Close search
Zoeken